🔴 Nietypowa Metoda PODRYWANIA! Znaczy Się... Zdobywania Poleconych. Na początek wybierasz grupę na Facebooku - taką średnią, nie zupełnie ogólną i nie zupełnie bardzo branżową. Kierunkową! Dlaczego? Ponieważ chodzi mi o grupy w których nie jesteś administratorem. Małe grupy są mocno monitorowane i moderowane przez administratorów, więc możesz być uznany za spamera, a w dużych ogólnotematycznych jest zbyt tłoczno i są średnio odbierane pod względem wiarygodności. Najlepsze będą takie od 5 do 15 tysięcy członków. Kiedy już dołączysz do takiej grupy - klikasz w zakładkę CZŁONKOWIE, a następnie zjeżdżasz do sekcji NOWI CZŁONKOWIE. Co dalej? Wysyłasz wiadomość do nowych członków grupy - dla relaksu, codziennie 20, wieczorem. Witaj w grupie (nazwa grupy)! W razie pytań śmiało pisz, a w wolnej chwili wbijaj po (np. codzienną dawkę wiedzy z marketingu, info ze świata zarabiania online itp.) >> LINK Tę metodę stosuje mało osób! Dlatego jest skuteczna, a zajmuje dosłownie kilka minut dziennie. Tutaj jest jeszcze jedna zasada - systematyczność. Chodzi o to, by witać nowych członków - na gorąco. Weź na logikę, ktoś kto dołączył do grupy tydzień temu, to już nie jest nowy członek i może dziwnie poczuć się, gdy ktoś wita go po tylu dniach. SPRAWDŹ ⠀ LINK @tomaszmarekpietrzak

#marketinginternetowy #zarabianiewsieci #takiwtorek #dochodpasywny #zarabianie #rozwojosobisty #mlmpolska #biurko #latwakasa #pracawdomu #kasazneta #hajszneta #zarabianieprzezinternet #takapraca #bitcoinpolska #pracaonline #zarabianieonline #cbdpolska #zarabianiewinternecie

Tue, 28 Jan 2020, 15:39

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Instablog

tomaszmarekpietrzak

Others

➡️ Trener Marketingu ➡️ Uczę! Jak tanio i skutecznie robić marketing?...

Instablog

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2020 promujbloga.pl
All rights reserved.