Pieczeń z udźca indyka Pieczeń z udźca indyka faszerowana papryką i mozzarellą. Aromatyczne mięso i doskonałe dodatki w sam raz na niedzielny obiadek. Papryka, pieprz, majeranek i miód z sosem sojowym jako marynata podnoszą smak mięsa. Doskonałe danie na kilka osób z ziemniaczkami i np marynowanymi grzybkami - dla mnie pychotka.

#pieczen #przepis #papryka #mozzarella #indyk #marynata #obiad

Sun, 12 Nov 2017, 12:08

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Instablog

kosapopatelni.pl

Culinary

Kosą po patelni. Przepis to tylko inspiracja, lubię mieszać modyfikować kombinować a gotowanie to zabawa Pozdrawiam Karol uf=uf

Instablog

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2020 promujbloga.pl
All rights reserved.