Pieczony batat faszerowany mięsem mielonym i grzybami Bataty – słodkie, duże, różowe ziemniaki rodem z Ameryki Południowej i Środkowej, coraz częściej goszczą na polskich stołach. Jeszcze niedawno przechodziłam obok nich obojętnie, nie wiedząc co z nich mogłabym zrobić. Okazuje się jednak, że to ciekawe warzywo, może być smaczną alternatywą dla naszych polskich białych ziemniaków. Najczęściej podaje się je w formie frytek, ale ja mam dla Was przepis na pysznego pieczonego batata faszerowanego mielonym mięsem i grzybami, który z dodatkiem surówki stanie się pełnym, daniem obiadowym. http://myslipotarganej.pl/pieczony-batat-faszerowany-miesem-mielonym-i-grzybami/ #antyoksydanty #batat #bataty #cebula #czosnek #fit #grzyby #mięsomielone #niskokaloryczne #obiad #pieczonybatat #zdrowakuchnia #żródłowartościodżywczych #źródłowitamin #przepis #jedzenie

sob, 4 sie 2018, 08:26

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Fanpage

Myśli Potarganej

Lifestyle

Myśli Potarganej czyli świat z perspektywy kobiety ponoć już dojrzałej,po przejściach, matki dzieciom, która nadal patrzy na świ...

Fanpage

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.