Dyniowy Październik trwa! ❤️ Mamy sezon na dynię! Dynia kojarzy mi się z jesienią, zarówno przez swój smak, jak i wygląd. Dlatego cały październik poświęcę tylko jej. Dynia na tysiąc sposobów: na słodko i słono. Pokażę Wam, że można z niej przygotować zarówno pyszne i pożywne śniadanie, pełnowartościowy obiad, słodki deser i zdrową kolację. Z każdym wpisem dowiecie się czegoś więcej na jej temat. Pierwszym przepisem z "Dyniowego Października" są babeczki wilgotne z dyni w wersji bezglutenowej. Nie bez przyczyny deser z dyni pojawił się jako pierwszy. Uwielbiam przygotowywać desery z warzyw, ponieważ przez to przełamuje pewne schematy. A połączenie puree z dyni z mąką kokosową i ksylitolem idealnie się sprawdza. 👇👇👇 https://www.veganchives.pl/2018/10/bezglutenowe-miekkie-babeczki-z-dyni.html

Sat, 6 Oct 2018, 14:10

Comments

Sign in to add a comment.

Options
Share

Stats

Fanpage

Veganchives

Others

Fanpage

The content of the site is protected by Polish and international copyright laws.
All rights to the content of the Site are reserved to their authors.
Using the Website means acceptance of regulations and rivacy policy.

Made in Poland

Copyright © 2019 promujbloga.pl
All rights reserved.