Dyniowy Październik trwa! ❤️ Mamy sezon na dynię! Dynia kojarzy mi się z jesienią, zarówno przez swój smak, jak i wygląd. Dlatego cały październik poświęcę tylko jej. Dynia na tysiąc sposobów: na słodko i słono. Pokażę Wam, że można z niej przygotować zarówno pyszne i pożywne śniadanie, pełnowartościowy obiad, słodki deser i zdrową kolację. Z każdym wpisem dowiecie się czegoś więcej na jej temat. Pierwszym przepisem z "Dyniowego Października" są babeczki wilgotne z dyni w wersji bezglutenowej. Nie bez przyczyny deser z dyni pojawił się jako pierwszy. Uwielbiam przygotowywać desery z warzyw, ponieważ przez to przełamuje pewne schematy. A połączenie puree z dyni z mąką kokosową i ksylitolem idealnie się sprawdza. 👇👇👇 https://www.veganchives.pl/2018/10/bezglutenowe-miekkie-babeczki-z-dyni.html

sob, 6 paź 2018, 14:10

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Fanpage

Veganchives

Pozostałe

Fanpage

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.