Kiedy masz ogromna ochotę na świeżutkie drożdżówki, a w domu brakuje masła z pomocą przychodzą te wegańskie - jak widać, nie tylko dla wegan. Różnicy nie czuć i aż jestem zaskoczona, że są takie dobre! Z masą dyniowo-korzenną będą idealne do jesiennej herbatki lub kawy. Pytanie do nie-wegan - lubicie czasami gotować wegańsko? Link do przepisu w pierwszym komentarzu.

wto, 30 paź 2018, 14:09

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Fanpage

Fly me to the spoon

Pozostałe

Fanpage

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.