Sztuka robienia własnych wędlin W sklepach spożywczych nie brakuje rozmaitych rodzajów wędlin, które kuszą niezwykle różowym kolorem i zaskakującą soczystością. Niestety, efekt taki uzyskuje się poprzez dodatek sztucznych barwników, konserwantów oraz polifosforanów, czyli niezwykle szkodliwych substancji negatywnie odbijających się na naszym zdrowiu. Uniknąć można ich, decydując się na własnoręczne przygotowywanie wędliny. http://kosapopatelni.pl/sztuka-robienia-wlasnych-wedlin/ #wędliny #wyrób #zdrowe #smaczne #produkcja #masarnia #przepis #wędzenie

pon, 23 paź 2017, 17:13

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Fanpage

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni? Czemu nie :) Jak człowiek nie potrafi gotować ale bardzo się stara to i tak coś kiedyś mu wyjdzie. Czasem bokie...

Fanpage

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.