Bigos Zdjęcie i przepis podesłała moja najwspanialsza i kochana sister Ania - dzięki (mam nadzieję, że zgodnie z obietnicą trochę dla mnie zamroziłaś). Może być coś bardziej polskiego i jesiennego, niż tradycyjny bigos? Bigos nabiera aromatu na drugi, trzeci dzień. Najlepiej smakuje odgrzewany. Kiedyś był dla mnie jednym z wielu dań, ale teraz dał bym się za niego pokroić. Jeśli moja siostra robi tak dobry jak pamiętam z domu rodzinnego, to jestem w stanie przelecieć pół świata by go wcinać. Bigos można zamrozić i odgrzać gdy nabierzemy ochoty na małym ogniu. http://kosapopatelni.pl/bigos/ #bigos #mięso #kapusta #kiełbasa #grzyby #obiad #przepis #jesień #tradycyjne

nie, 22 paź 2017, 14:57

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Fanpage

Kosą po patelni

Kulinaria

Kosą po patelni? Czemu nie :) Jak człowiek nie potrafi gotować ale bardzo się stara to i tak coś kiedyś mu wyjdzie. Czasem bokie...

Fanpage

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.