Uwielbiam jabłka pod wszelką postacią. Czy to zesmażone położone na kromkę chleba czy też w szarlotce. Połączenie ich z cynamonem jest obowiązkowe. Moi domownicy lubią taki smak. Postanowiłam połączyć jabłka z cynamonową słomką ptysiową Brześć. Wyszło smaczne drugie śniadanie lub deser, jak kto woli. http://www.testujacarodzinka.pl/2018/05/09/budyn-jaglany-z-cynamonowa-slomka-ptysiowa/

śro, 9 maj 2018, 17:54

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Fanpage

Testująca rodzinka

Pozostałe

Fanpage

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.