WIGILIJNY BARSZCZ CZERWONY

czw, 21 gru 2017, 20:40

Wigilijny czerwony barszcz można przygotować wcześniej...będzie wówczas smaczniejszy ponieważ wszystkie smaki się "przegryzą". Bazą dobrego barszczu poza burakami są jabłka. Najlepiej sprawdzają się tu stare dobre odmiany jabłek np. szara reneta. Miłej zabawy w kuchni❤ 🌹 Przepis już na blogu zakładka zupy. Lin poniżej: https://bezglutenubezlaktozy.blogspot.com/p/dla-mojej-mamy-zupa-dyniowa-z-pomidorami.html ❄

Komentarze

Zaloguj się, aby dodać komentarz.

Opcje
Udostępnij

Statystyki

Kanał YouTube

BEZ GLUTENU BEZ LAKTOZY

Pozostałe

Kanał YouTube

Zawartość serwisu chroniona jest polskim i międzynarodowym prawem autorskim.
Prawa do wszystkich treści zamieszczonych na stronach Serwisu zastrzeżone są na rzecz ich autorów.
Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację regulaminu oraz polityki prywatności.

Made in Poland

Copyright © 2018 promujbloga.pl
Wszystkie prawa zastrzeżone.